MBSR-training Mindfulness

Van stress naar ontspanning in 8 weken

Zeg vaarwel tegen stress en ervaar een groter geluksgevoel. Tijdens de 8-weekse MBSR-training mindfulness van Le Dauphine leer je spanningsklachten te verminderen, zodat je meer kunt genieten van je werk en privéleven. Voor iedereen die het beste uit zijn leven, medewerkers of team wil halen.

8-weekse MBSR-training

MBSR staat voor Mind Based Stress Reduction. Het is een meditatieprogramma van acht weken, geïnspireerd op een eeuwenoude wijsheid uit het Oosten en elementen uit de psychologie. De grondlegger is de Amerikaanse moleculair bioloog Jon Kabat-Zinn. Hij maakte de vertaalslag naar een programma voor de Westerse markt.

 

Voor wie

Ervaar je spanningsklachten als onrust, rusteloosheid, vermoeidheid, slapeloosheid, piekeren, concentratieverlies of gevoelens van angst of paniek. Of kun je geen nee zeggen en ervaar je druk en een gejaagd gevoel? Dan is een MBSR-training misschien wel iets voor jou? Ook mensen met een chronische ziekte of depressieve gevoelens hebben baat bij dit programma.

 

Wat levert een MBSR-training op.

Stap voor stap leren mediteren om meer te kunnen genieten van je werk en je privéleven. Wie wil dat nou niet. Hoe? In het kort: je traint opmerkzaamheid, zodat je van de doe (ik moet) naar de zijn-modus (ik ben) verandert. Kortom, na de MBSR-training geniet je meer van het leven en weet je hoe je het gevoel van geluk kunt vergroten.

 

Waarom Le Dauphine.

• 1e categorie gecertificeerd MBSR-trainer
• Aangesloten bij beroepsvereniging VMBN
• 12 jaar lang in de leer bij Tibetaanse monniken
• Bewezen track-record op het gebied van MBSR mindfulness trainingen

Meer informatie hierover staat op de volgende pagina’s:

Neem gerust contact op om samen te onderzoeken wat Mindfulness voor jou kan
betekenen. Ik help je graag verder.