RETRAITE Vught

Retraite  Vught 20,21 en 22 Maart

Retraiteweekend € 375 

 

Retraite Cadzand 20,21 en 22 November

Euro 315

 

2 overnachtingen

 Terug naar jezelf 

   

Mediteren in stilte behoort  op 31 Oktober tot 1 November 2020
Tweedaagse retraite in Ossendrecht

in voormalig een klooster
1 overnachting | €295 ,- 

Wacht niet te lang met reserveren, de prijs is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Voor een meerprijs boek je een eenpersoonskamer eventueel met douche en toilet op de kamer (hier zijn slechts een beperkt aantal kamers van beschikbaar). Reserveer tijdig.

Persoonlijk heb ik veel retraites gevolgd, India, Thailand, België en ook veel verschillende retraites in Nederland. Het resultaat is dat je na een retraite je weer opgeladen voelt, mentaal sterk en energiek. Alsof je zintuigen gereset worden. Vaak hoor ik deelnemers zulke mooie  feedback geven, terug naar je eigen essentie.

Direct reserveren? Mail Patricia | Meer informatie? Stel je vraag
Retraite in cadzand

Een lang weekend mediteren, yoga en een workshop gericht op bewustzijn.

Het weekend is inclusief alle workshops, twee overnachtingen en vegetarische & biologische maaltijden.
Ook gaat er een team van therapeuten mee en kun je aanvullend ontspannende massages bijboeken voor een speciale prijs van € 25.

Het programma op Cadzand is vrijblijvend, zo start ik de dag meestal met een meditatie in stilte, daarna ontbijt. In de middag eten we een vegetarische warme maaltijd, dat is beter voor de spijsvertering. We volgen lessen in Do-In Yoga, bewustwording, schrijf oefeningen, adem oefeningen en leren diverse meditatie technieken. Bij mooi weer maken we een stilte wandeling in een van de nabij gelegen beschermde natuurgebieden aan de prachtige Zeeuwse zee. Er is ook de ruimte om je even terug te trekken op een eenpersoons kamer. In de avond zijn er ook meditaties, soms op de adem en soms Spiritueel begeleide meditaties. Door mijn brede ervaring leer je veel over meditatie en leg ik je ook de wetenschappelijke onderzoeken uit. Hoe optimaliseer jij je brein. Je vergroot je geluksgevoel gevoel en maakt zelfs nieuwe neuronen aan. Je brein verjongt door meditatie en de wetenschap is gelukkig nog lang niet klaar met aantoonbare onderzoeken die de Dalai Lama stimuleert. Diverse Tibetaanse Monniken hebben meegewerkt aan de wetenschap, het brein en meditatie. Leer meer over hoe ook jij je brein kunt trainen en optimaliseren tijdens de retraites.

Kosten:  Retraiteweekend € 375, Stilteweekend € 295

Voor informatie of direct reserveren belt u met Patricia Lie Tel : 06 – 42000500 of mailt u naar info@ledauphine.nl

Terug naar jezelf in de prachtige omgeving van Cadzand

Zoals Carl Gustav Jung (een Zwitsers psycholoog) zei: ‘Naar buiten kijken is dromen en naar binnen kijken is ontwaken’.

We hebben het zo druk met de rol die ons dagelijks leven van ons vraagt dat we ons gemakkelijk in dit proces verliezen. Daardoor kunnen er allerlei klachten ontstaan waaronder stress, stemmingswisselingen of gezondheidsklachten zoals hartklachten en hoge bloeddruk. Je bent bezig met de uiterlijke wereld en verliest het contact met je innerlijke wereld, met wie je oorspronkelijk bent.

Meditatie is bij uitstek het middel om weer in contact te komen met wie je oorspronkelijk bent. De inzichten die hiermee gepaard kunnen gaan, stellen je in staat om langzaam maar zeker, in jouw tempo en op jouw manier, jezelf te transformeren in overeenstemming met je oorspronkelijke zelf.
Meditatie leert je te ontstressen, tijd voor jezelf te maken en efficiënter gebruik te maken van je eigen energie. Je ontwikkelt meer aandacht en concentratie voor jezelf, je omgeving en de mensen om je heen. Je ontdekt dat de antwoorden op je (levens)vragen in jezelf besloten liggen. Vaak kan je de oplossingen niet zien doordat er gedachten of emoties voor zitten.

Voor informatie belt u met Patricia Lie Tel : o6 – 42000500 of mailt u naar info@ledauphine.nl