Recent ben ik voor de eerste keer meegegaan met een retraite van Patricia. Ik vond het een heel mooi en bijzonder weekend. Een goede combinatie tussen activiteiten (yoga, meditatie, workshops) en tijd voor jezelf. Ook fijn was dat er een aantal therapeuten mee was, waarbij je diverse massages kon boeken. Het was overduidelijk merkbaar dat Patricia met veel ziel aan dit weekend had gewerkt. Doordat je als deelnemer zelf ook een beetje meehelpt met bijv afwassen en de eindschoonmaak, werd er een heel redelijke prijs voor het weekend gevraagd. Deze prijsstelling trok ook een heel diverse groep aan, wat het extra bijzonder maakt. Ik zie in Amsterdam veel retraites met stevige ‘commerciële prijzen’. Er zijn dan maar weinig mensen die zich dat kunnen permitteren en je krijgt dan sneller een nogal homogene groep. Al met al een aanrader, ik ga zeker nog eens mee!
Jan Bolle
Afgelopen weekend was ik deelnemer van de retraite in Cadzand. Qua timing kon het niet beter, na een hele hectische week was er rust. Patricia geeft rust. De manier waarop ze les geeft is heel bijzonder; als een engel fladdert ze rustig rond, zonder oordeel, zonder stress, de rustheid zelve…
En het mooiste is dat de lessen totaal niet zweverig worden gebracht.
Met yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken, pure voeding ga ik met de accu volledig opgeladen de nieuwe week in.. Dit weekend zou ik iedereen gunnen! Ik kijk nu al uit naar een volgende keer! 🙏🏻❤🍀
Jeroen Baron
Mijn naam is Tevfika Los en ik heb verschillende activiteiten bij Patricia Lie gevolgd. Zowel de meditatie avonden, retraite en de MBSR cursus. Door haar kennis, aandacht en liefdevolle aanwezigheid leer en ervaar je heel veel! Steeds op een dieper niveau! Ze is een goede lerares, mentor, begeleidster en vooral een prachtig mens in wiens omgeving je je wilt laven!
Namasté, Tevfika
Tevfika
De kracht van Patricia Lie is haar rust. Zij heeft veel kennis over de verschillende vormen van meditatie en brengt haar inzichten en ervaring rustig, diep en deskundig (en altijd praktisch) over. Ik vind haar moedig: Patricia heeft haar carrière in het bedrijfsleven opgezegd om haar passie door te geven aan iedereen die voor meditatie open staat en op zoek is naar rust.
Tijn Touber
Ik ken Patricia al jaren en heb meerdere meditatieavonden bij haar gedaan. Rust is wat je overvalt, dat wat we soms zo hard nodig hebben om onszelf even te onttrekken aan alle hectiek van de wereld. Bij Patricia mag je zijn wie je bent en ze begeleidt je met veel liefde en toewijding, ook als het allemaal wat minder makkelijk gaat. “Thuiskomen” .. zo zou ik het willen omschrijven!
Mirjam
Patricia heeft een prettige stem, wat het makkelijk maakt om bij haar geleide meditaties in rust te komen en mee te gaan op reis. Haar kennis en uitleg zijn van een hoog niveau wat de betrokkenheid ook bij anderen groot maakt. Er is altijd een prettige energie bij haar meditaties, wat de kwaliteit ten goede komt.
Marco van Opijnen
Ik ga al jaren tweemaal per jaar met veel plezier mee met de door Patricia georganiseerde retraite. Het is een weekeinde van mediteren, relaxen, mooie vegetarische maaltijden maar ook andere zaken als yoga massages komen voorbij. Patricia begeleidt je op een fantastische manier in de meditatie maar weet ook heel veel te vertellen over de wetenschappelijke kant van mediteren, hoe lichaam en geest reageren op meditatie. Voor mij een vast ritueel tweemaal per jaar, ik zou het voor geen goud willen missen!
Lucinda Vader